Misiuni de scenarii

Misiuni de scenarii la paintball

Acum ceva timp am discutat despre misiuni de scenarii. “Traiesti sau mori prin misiuni”, am spus, insa acum sa vorbim efectiv despre misiuni. Ce sunt ele, ce se asteapta de la voi, si cum le puteti duce la bun sfarsit.
Misiunile sunt evenimente in jocurile cu scenariu in care echipa voastra trebuie sa indeplineasca un obiectiv anume. Jocurile mai plictisitoare au doar unul sau doua tipuri de misiuni. Cele mai intalnite sunt “cucereste baza” si “captureaza steagul si adul la tine in baza”. Jocurile cu scenarii mai evoluate implica mult mai multe tipuri de misiuni.
Misiunile Pistolar Acestea sunt misiuni care se bazeaza doar pe indemanarea si talentul vostru in manuirea marker-elor.
Asalt Acest tip de misiune este simplu si clar. Iti este dat un obiectiv care trebuie atacat. Partea frumoasa este ca nu trebuie neaparat sa-l cuceresti ci doar sa il ataci cu numarul necesar de oameni.
Aparare Este inversul asaltului. La fel ca la asalt trebuie sa apari o pozitie predefinita pentru un anumit interval de timp. Diferenta intre asalt si aparare este cu nu primesti puncte decat daca mentii pozitia la sfarsitul intervalului de timp. Iti pierzi aparatorii, pierzi misiunea.
Cucereste si Pastreaza La fel ca ala Asalt, trebuie sa ataci o locatie. Doar ca trebuie sa ai controlul asupra acelei locatii la sfarsitul timpului de joc.
Grupuri si Misiuni Tactice Acestea nu sunt la fel de intalnite, dar pot fi foarte solicitante si foarte distractive. Cele mai multe necesita bilitatea de a juca in echipa.
Patruleaza Aceasta este o misiune foarte greu de indeplinit, pentru ca trebuie indeplinite mai multe obiective. Va sunt date 2 locatii, si trebuie sa patrulati de la una la alta pentru o anumita perioada de timp, cautandu-va adversarii. Nu va puteti opri sa pregatiti o ambuscada pentru cealalta echipa trebuie sa mergeti in continuu. Nu trebuie sa impuscati pe nimeni in mod special, trebuie doar sa “patrulati”.
Curatirea Similara patrulei, dar in acest caz trebuie sa eliminati cealalta echipa din intraga zona de actiune. Este o misiune pentru pistolari, insa si una care necesita camuflare si acoperire. Nu vreti sa atacati prea repede pentru ca ar putea compromite intreaga echipa insa cand momentul confruntarii vine trebuie ca toti jucatorii sa fie alerti si priceputi in manuirea marker-lor.
Ambuscada Aceastea este latura opusa a “patrulei si a curatirii”. Echipa voastra trebuie sa se pregateasca intr-o locatie si sa impuste echipa aflata in patrula sau in curatire. Exista bineinteles o perioada de timp predefinita si echipa voastra trebuie sa mentina pozitia pentru toata durata misiunii pentru a lua punctele.

Lunetist Cand este facuta cum trebuie, lunetistul poate decima o echipa o zi intreaga. Misiunea consta in a impusca o anumita tinta. De cele mai multe ori este un ofiter din echipa adversa insa poate fi si o antena sau un “depozit de munitii”. Lunetistului i se vor da bile de o culoare diferita de celelalte aflate in joc. Daca iti trebuie mai mult de 10 incercari sa lovesti o tinta la poligon sau nu poti sa te tarasti pe burta pentru mai mult de 10 metri atunci aceast misiune nu e pentru tine. Este o misiune pentru jocatori experimentati si si calculati.
Recupereaza Un alt tip foarte intalnit de misiune. Consta in recuperarea unui lucru specific si al aduce comandantului bazei.