Paintball in Iasi teren amenajat, cel mai bun raport Calitate-Pret

De acu in judetul Iasi, va puteti distra ca la carte. De ce spun asta, pentru-ca in orasul d-voastra se joaca si Paintball, si suntem bucurosi sa va spunem ca si noi suntem parteneri la cel mai tare club de paintball din Iasi, si nu o spunem noi ci ziarul “7est”. Articol Iasi Paintball “TREI TINERI DIN IASI VOR SA SCOATA BANII DISTRANDU-I PE CEILALTI. JOCURILE DE PAINTBALL AU MARE TRECERE PRINTRE TINERI

Pac-pac, te-am ciuruit!

Autor: Reporter 7est , Data adaugarii: Luni, 28 Ianuarie 2008, Nota: 9.3, Vizualizari: 1687
Fiorul de a lua in catarea armei un om si de a apasa pe tragaci este o tentatie greu de rezistat pentru multi dintre noi. Reciproca este cel putin la fel de palpitanta. Paintballul este un sport care iti ofera chiar aceasta ocazie, fara riscurile de rigoare si inca la un pret redus.
Investitie de 15.000 euro
Acum aproximativ 6 luni, trei asociati au fondat “Iasi Paintball”, unul din cele trei cluburi de paintball din orasul nostru (Iasi). Au investit 15.000 de euro in echipament de protectie si arme cu aer comprimat si au ales o zona din padurea de la Bucium, la cateva sute de metri de Releu, neamanajata, dar foarte potrivita scopului. “Am auzit de paintball de pe internet. Am gasit din intamplare un colaj cu aceasta tema si m-am intrebat ce astfel de event-uri se desfasoara la noi in tara. Astfel am avut surpriza descoperind paintball si in Iasi” ne spune Razvan Apostol, un client fidel. Dupa cateva luni au ajuns sa organizeze meciuri in fiecare zi de weekend. Grupuri de cateva zeci de clienti sunt nelipsite din padurea de la Bucium la sfarsitul saptamanii. “Imi place foarte mult conceptul de echipa si teambuilding. Fiecare indeplineste un rol si are responsabilitati la fel ca in viata reala doar ca la nivel de “joaca”. Un alt aspect ar fi eliminarea stressului si destinderea, precum si exteriorizarea intr-un mod indirect. Ultima data mi-am bombardat seful,” declara Razvan.
Partea buna e ca nu este un sport de lux. La Iasi Paintball nu platesti echipamentul, ci doar munitia – 0,25 lei o bila. In functie de stilul tau de joc, poti ajunge sa consumi intre 50 si 100 de bile pe meci. Daca reusesti sa te opresti dupa doar o singura partida, cheluiesti doar 25 RON pe weekend, dar sansele sunt sa mai vrei.
Ideea e sa reusesti sa trimiti bila respectiva in scafarlia cuiva fara sa o incasezi la randul tau. Oricum, proiectilele sunt doar capsule biodegradabile cu gel colorat care se sparg in mod inofensiv de echipamentul de protectie (obligatoriu). Usoara durere pe care poti sa o simti nu face decat sa mareasca putin miza.
Regulile se stabilesc de obicei de comun acord. Se poate opta pentru un “macel” general, sau pentru apararea/asaltarea unor obiective stabilite. De tipul de meci depinde nivelul de organizare necesar al echipei, dificultatea atingerii obiectivelor si, implicit, gradul de satisfactie.

Debarcarea din Normandia (scenariu de painball)

Exista firme frantuzesti care recreeaza batalii istorice. In mod frecvent, zeci de jucatori recreeaza debarcarea din Normandia pe terenuri special amenajate cu transee, cazemate si nave de debarcare. Rezultatul: o inclestare de proportii epice.
Primii au fost fermierii
In anii ’70, fermierii americani foloseau arme cu aer comprimat si bile de vopsea pentru a-si marca si identifica vitele. In 1981 au inceput sa traga unii in altii: asa s-a nascut paintball-ul.

Puteti lasa comentariile voastre legate de acest articol: